Роздуми в дорозі до Острога ?

Мар’яна (@g1rlmar)

Щоб не сталося, я не жалію, що вступила в Острозьку Академію. Це мій свідомий вибір.

Так, мій навчальний заклад розташований досить далеко від мого дому. Чому кажу, що досить далеко? Бо знаю людей, які їдуть по 12 годин до Острога. Мені ж бо більше, ніж вдвічі менше їхати. Але, якщо порівнювати з Вінницею чи Хмельницьким, до яких мені їхати лише 1 годину, то і ці мої 4, інколи 5 годин, досить багато.

Так, з мого містечка ніхто більше не навчається в НаУОА. Або якщо і навчається, то я не знаю хто. Тому їду завжди одна в Острог. Це нормально, але з кимось було б цікавіше і значно веселіше. Погодьтесь ? )

Так, я не можу щовихідних приїжджати додому, бо це займає багато часу і грошей. Але я вже називаю Острог своїм другим додом. Тут мені комфортно. Я повсюди встигаю і майже ніколи не запізнююсь, бо йти до університету мені 10-15 хв. І це круто! Я б не хотіла витрачати 2 години (а може й більше) на те, щоб лише доїхати в одну сторону, як це роблять києвські студенти. Тому мені добре в Острозі. А час, який би витрачала на дорогу в Києві, тут я проводжу з друзями, читаю, дивлюсь щось цікаве, гуляю тощо.

Стереотип, якого тепер в мене нема і більше ніколи не буде:

Можливості є лише у великих містах, наприклад, в Києві чи Львові.

Ні. Можливості є повсюди. Лише б твоє бажання бачити ці можливості і використовувати.

З НОВИМ НАВЧАЛЬНИМ РОКОМ, ДРУЗІ!
ХАЙ ВСЕ БУДЕ КЛАСНО НА ВСІ ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *