Рандомні записки

Aniri (@aniri_yar)

Привіт мої любі читачі, не знаю, чому, але пости пишуться вночі. Місяць насичених подій, хочеться кричати від радості. Тепер уже офіційно можу повідомити, що студентська команда SSD починає свою плідну роботу. Ми вже відзняли перше відео, яке ви зможете подивитися на нашому YouTube каналі.

Stay StuDent –це команда, де кожен бажаючий зможе взяти участь і показати всій Україні, де вирує справжнє студентське життя. Як же ж класно звучить. Наш канал націлений більш на розважальний контент, хоча там Ви зможете зустріти й інформативні відео. Перші такими й будуть. Подкаст, який ми відзняли англійською мовою покаже, що студенти в різні часи були рушійною силою в державі. Ми доклали безмежну кількість зусиль, адже переглянули безліч відео, прочитали думки фахівців та експертів та, навіть, подивилися декілька фільмів, а потім протягом місяця обговорювали, занотовували, перекладали. І після титанічної праці, лише почали знімати понад 6 годин і монтувати відео у двічі більше. Тому хочеться, щоби кожен зумів осягнути важливість історичних подій, про які йдеться мова саме в нашому подкасті «The Price of Independence». Це не заклик до обов’язкового перегляду, але якщо мені вдалося Вас заінтригувати, то перегляньте, адже це не просто історичний матеріал, а справжнє дослідження, наскільки студенти можуть бути важливими і свідомими в Україні.

До речі, як у Вас справи із сесією? Бо я анітрохи чомусь не переймаюсь, мабуть, звикла. Хочу просто насолоджуватися життям і не турбуватися, адже не можливо запам’ятати все й безсонні ночі цього не варті. Повірте людині, яка має досвід, адже здоров’я важливіше за не довивчені матеріали й у сонному стані Ви навряд чи видате щось феноменальне. Тому любіть себе й не катуйте.

Учора отримала результати про третю мову. Я буду вивчати Польську! Ура, хочеться кричати на весь світ, адже цього року було важко потрапити саме на цю мову. На мою, вже таку улюблену іспанську збільшили набір, а от на польську зменшили. Тому 26 студентів мали змогу потрапити на вивчення польської і 39 на іспанську. Хотілось б повчити ще Норвезьку. Ех, але це все мрії, які обов’язково здійсняться, а зараз потрібно зосередитися на 4 мовах, яких мені поки, що вдосталь.

Дивились Євробачення? Знаю, що більшість так. Як вам переможець? Як на мене найкраща рокен-рольна пісня, яку я коли-небудь слухала й Україна посіла 2 місце за глядацькими вподобаннями. Хіба це не круто? Хочу якось побувати на самому Євробаченні. Хто знає, можливо, колись Україна привезе перемогу й до нас, ще раз, але краще тоді, коли мені вистачить коштів на квиток. Для мене це конкурс, де можна отримати естетичне задоволення від перфоменсу та поповнити свій плейлист.

На цьому все, я лягаю спати, а Вам бажаю найкрутішого й найфайнішого тижня. Як завжди Ваша Анирі ♥️

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *