Перелік новин та блогів

Новини

Результати соц. дослідження

Задля покращення роботи Братства спудеїв, як студентського самоврядування, і налагодження кращої комунікації між студентами та членами БС було проведено соціологічне дослідження, яке мало на меті показати наскільки якісною та ефективною є діяльність чинного складу Братства спудеїв та вказати на недопрацювання та досягнення, які виникли у ході роботи команди. Ознайомитися із звітом (pdf)

Детальніше »

На захист студенту! 🔥

Нова, дієва та корисна – в ОА розпочинає функціонування новий підрозділ студентського самоврядування. ❗️ Студентська комісія з питань якості освіти та академічної доброчесності ❗️ Що це ❓ Це постійний робочий підрозділ, створений для: ➖ поширення та забезпечення норм якості освіти та академічної доброчесності; ➖ контролю та оцінювання якості викладання дисциплін та освітніх програм загалом; ➖ представлення інтересів студентства, просування студентських ініціатив у сфері якості освіти та академічної доброчесності. Що робить комісія ❓ ➖ розглядає проекти внутрішньої документації, що впливають на освітню діяльність, якість вищої освіти та академічної доброчесності; ➖ надає рекомендацій щодо вдосконалення документів; ➖ ініціює розгляд змін освітніх програм,

Детальніше »

24 кроки до сучасного БС

За три роки після відродження Національного університету “Острозька академія” студенти довели, що університету не може існувати без студентського самоврядування і 26 березня 1997 року вперше відбулися вибори Голови Братства спудеїв, яким став Сергій Глинянчук. Сьогодні Братство спудеїв – це незалежна громадська організація, яка об’єднує прогресивних студентів. Це спільнота, яка формує, готує, виховує універсальних випускників. 19 голів Братства спудеїв упродовж 24 років розвивали студентське самоврядування своєї альма-матер. Так! Члени Братства спудеїв – це в сі студенти. Ми хочемо, щоб це свято було особливим для всіх, як день народження, на яке всі чекають. Як і кожен з нас стає на рік старший,

Детальніше »

Blogger OA

А що, вже все?🙀

Оленка (@olenka_strrr) Привіт, на зв’язку юна філологиня Оленка 🧚‍♀️ Як приємно вам писати і розуміти, що ти вже 3-й курс 😍 Так-так, у нас вчора закінчилась сесія останнім іспитом з історії української літератури (все пройшло чудово, оцінками наша група задоволена) і тепер починається справжнє літо! Зізнавайтесь, вже придумали чим будете займатись? Бо я – так 🥰 Наразі мчу додому та в дорозі складаю список “to do” справ. А з вами хочу поділитись думками (або ж модним розумним словом ‘інсайтами’) щодо 2-го курсу: 🖇 будь готовий до всього, адже сьогодні ти сидиш вдома, а завтра тобі вже треба бути в академії 🖇

Детальніше »

Змішані відчуття

Aniri (@aniri_yar) Усім привіт! За минулий тиждень, які тільки почуття не вирували в мені: від шаленості, захвату до розпачу, смутку та постійних спогадів про дитинство. Життя дуже швидкоплинне, шкода, що ми це розуміємо лише тоді, коли певний період життя завершується, як випуск зі школи/університету, переїзд в інше місто/країну або втрата дуже близької людини. Саме в ці моменти спливає минуле й, ніби, намагається затягнути в часову прірву й не дати ніякого шансу зачепитися за теперішнє й цінувати сьогоденне, адже, колись воно теж перевтілеться лише на спогад. Моя промова оповита загадками, тому перейдемо безпосередньо до огляду подій за тиждень. 05.06.21 День міста Було

Детальніше »

Філологійна практика: як це було?

Оленка (@olenka_strrr) Привіт, на зв’язку юна філологиня Оленка 🧚‍♀️ Сьогодні хочу поділитися із вами цікавинками нашого навчання. З 24 травня в мене почалася практика, яка тривала до 6 червня (відповідно, 2 тижні). На цей час ми не мали жодних занять, зате всі дні трудилися над завданнями. Цього року ми: 💭 аналізували мовлення регіональних ЗМІ та реклами на телебаченні 💭 створювали блоги в додатку “Blogger” від Google, де мали розмістити певну кількість відео з культурумовними порадами, а також 3 привітання/інформування з нагоди свят (я обрала Дкеь працівників видавництв, поліграфії та книгорозповсюдження 📚 , День папуги 🦜 та День велосипеда та велосипедистів 🚲

Детальніше »